Kövess minket

Bulvár

Billie Eilish 11 évesen kezdett pornót nézni, és ez kihatással volt a szexuális életére is

Megosztva

Tabuk nélküli interjút adott Billie Eilish a Howard Stern Show-ban. Az énekesnő többek közt elmesélte, hogy mennyire mély sebet ejtett benne a pornó, amire 11 évesen függött rá. Billie elmondása szerint kemény BDSM pornót kezdett el nézni kiskamaszként, és emiatt úgy érezte, ő is olyan „menő”, mint a fiú társai. Később viszont a szexuális életére is kihatással voltak a szexfilmek, és rájött, hogy a pornó káros.

Úgy érzem, hogy tényleg szétroncsolta az agyamat, el vagyok keseredve, hogy ilyen fiatalon ennyi pornót láttam. Most már úgy gondolom, hogy a pornó az szégyenteljes. 11 évesen kezdtem el nézni, erőszakos, BDSM pornót, akkor azt gondoltam, hogy ez izgató. Egy ponton túl már semmi másra nem izgultam fel, csak az erőszakos pornóra, miközben még mindig szűz voltam. Ez pedig problémákhoz vezetett, az első pár alkalommal, mikor valódi szexre került sor, nem mondtam nemet olyan helyzetekben, mikor kellett volna, mert imitálni akartam azt, amit a képernyőn láttam. Annyira mérges vagyok, hogy a pornó ennyire közkedvelt, nem is így néznek ki a puncik a való életben, és a nőknek sem ilyen testük van, mint a filmeken” – mondta.

A beszélgetés során az énekesnő randizási, pontosabban pont, hogy nem randizási szokásai is feljöttek. Elmondása szerint nem egy túl nagy pasizó, nem jár el bulikra, hogy aztán ott összekavarjon mindenkivel, sőt, előző évben úgy érezte, hogy lehet örökké egyedül marad. Billie szerint a legnagyobb probléma az, hogy sok férfi vagy nem meri megközelíteni őt, vagy eleve azt hiszi, hogy nincs is nála esélye.

(TMZ)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés