Kövess minket

Bulvár

Billie Eilish: „Rájöttem, hogy egy vaginába akarom nyomni az arcom”

Megosztva

Billie Eilish a Rolling Stone-nak adott új interjújában hosszasan beszélt a szexualitásáról, számos részletet bevallott maszturbációs szokásairól és arról az útról, amely során felfedezte a nők iránti vonzalmát.

Az erről folyó diskurzus azután indult be, hogy az interjúban az énekesnő azt mondta, a szex az egyik elsődleges módja annak, hogy ellazzuljon.

Állandóan a szexről beszélek, amikor csak tudok” – magyarázta. „Szó szerint ez a kedvenc témám.” Ezután elmondta, hogy a női szexualitás kifejezése a társadalomban mennyire tabu téma. „Az önkielégítés hatalmas, hatalmas része az életemnek” – árulta el, hozzátéve, hogy ez segített neki leküzdeni a saját testképével kapcsolatos problémáit. „Doktori fokozatot kellene szereznem maszturbációból” – viccelődött.

Billie nemrégiben elárulta, hogy biszexuális és a nőkhöz is vonzódik, az új albumán lesz is egy „Lunch” című dal, mely erről a vonzalmáról szól. Állítása szerint a dal első felét akkor írta, mikor még nem volt szexuális kapcsolata nővel, a második felét pedig utána. „Egész életemben szerelmes voltam a lányokba, de egyszerűen nem értettem – egészen addig, amíg tavaly rá nem jöttem, hogy az arcom egy vaginába akarom nyomni” – mondta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés