Kövess minket

Hiphop

Börtönpodcastot indít Suge Knight

Megosztva

Podcastot indít Suge Knight, méghozzá a börtönből. A korábbi Death Row mogul a The Source magazin társalapítójával és a Breakbeat Media vezérigazgatója, Dave Mays-zel paktált le a kóter beszélgetéssorozat ötletére.

A TMZ állítólag meg is szerezte az új podcast sorozat, a Collect Calls With Suge Knight első bevezetőjét. Az oldalnak nyilatkozó Mays szerint már öt teljes félórás beszélgetésük van készen az idei, halloweeni premier előtt.

A Collect Calls With Suge Knight elvileg a legtöbb podcast platformon elérhető lesz, és heti rendszerességgel (csütörtökön audió, pénteken videó) érkezik. Természetesen szóba kerül majd a zeneipar, de a rácsok mögött töltött időre vonatkozó reflexiókkal is foglalkozik majd a podcast. Egészen konkrét témákat még nem fedtek fel, de várható, hogy Suge beszél majd arról, hogy Snoop Dogg-nál kötött ki a Death Row, és további zeneipari történéseket is biztos kommentál.

Dave megjegyezte, hogy a podcast arról fog szólni, hogy „generációkat tanítson meg a jóra és a rosszra” de nézői kérdésekre is válaszol majd Suge.

Suge Knight eddig is vígan kommentált a börtönből szinte bármit, amihez egy kis köze is volt, nemrég például arról beszélt, hogy biztos benne, hogy nem fog tanúskodni Keefe D ellen, akit a 2Pac gyilkosságban való részvételéért tartóztattak le. Akit bővebben is érdekel Suge Knight története, a mogul sztoriját az alábbi cikkben foglaltuk össze.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés