Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Blueface is unatkozik, ezer dollárt fizetett anyjának, hogy eltörhessen egy tojást a fején

Blueface is unatkozik, ezer dollárt fizetett anyjának, hogy eltörhessen egy tojást a fején

Offmedia- 2020.03.26. 16:19
Az otthon ragadt rapperek egy részéből a legrosszabbat hozza ki az unalom.

Lil Yachty például nemrégiben Instagram Live-on tartott "tehetségkutatót", melynek során pénzt ajánlott azoknak, akik minél nagyobb őrültségeket csinálnak a kamera előtt. A fiatal fanok persze rögtön ráugrottak a könnyű kessre, és hajlandóak voltak óvszert, kutyakaját, és egyéb nem emberi fogyasztásra kitalált dolgokat enni, valaki pedig a szemöldökét is leborotválta.

Hasonlókba volt a 16yrsold nevű trap producer is, akinek az élőzése során volt egy arc, aki felgyújtotta a hónaljszőrzetét...oké ez a maga gyökér módján egy picit azért vicces.

Szintén nem nagyon tud magával mit kezdeni otthon Blueface sem, akinek nemrég jelent meg Find the Beat című új albuma. Ő mondjuk nem rajongóit késztette random megpróbáltatásokra, hanem anyjának ajánlott fel ezer dollárt, amennyiben eltörhet a fején két tojást. 

Hogy miért? 

Anyja, akit amúgy a rapper korábban kidobott a lakásából, először próbált alkudozni, hogy egy tojást vállal be ezer dollárért, de a beatet nem mindig találó MC hajthatlan volt: ezer dolcsi - 2 tojás csattan a fején. Az üzlet végül megköttetik a videón, de Blueface megsajnálja anyut, így tényleg csak egy sárgája folyik végig az asszony fején.

Just karantén things...

Hozzászólások

Érdekes lehet