Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Eminem lánya még nem tudja mit csináljon az egyetem után, de szívesen lenne influencer

Eminem lánya még nem tudja mit csináljon az egyetem után, de szívesen lenne influencer

Offmedia- 2018.06.10. 20:36
8497
Az apjával nagyon jó kapcsolatot ápol.
Eminem lánya, Hailie Scott exkluzívan nyilatkozott a héten az angol Daily Mailnek, a ritka pillanatnak köszönhetően pedig kicsit jobban beleláthattunk az amúgy közel sem rivaldafényben töltött életébe.

A 22 éves Hailie nemrég végzett a michigani egyetemen, de egyelőre nem tudja, hogy milyen irányba induljon el. "Még nem tudom mi legyen, semmi konkrét tervem nincs. Többen is megkerestek Instagrammon keresztül, mivel nincs menedzsmentem" - mondta a lapnak. A lány itt cégekre gondolt, akik együtt szeretnének vele dolgozni, vélhetően kihasználni az ismertségét, és a közel 1 milliós Instagram követői bázisát. És ez nem is lenne alapvetően ellenére, hisz ő is gondolkodik rajta, hogy influencer legyen.

Hailie amúgy egyáltalán nem él fényűzően (ahhoz képest, hogy kinek a lánya), egy négyszobás detroiti ház tulajdonosa, mely nagyon közel van a volt családi házukhoz. Rendszeresen meglátogatja édesanyját, aki két fél-testévérét, Whitney-t, és Parkert neveli. Arra a kérdésre, hogy édesapja támogatja-e, a lány annyit válaszolt, persze, nagyon közel állunk egymáshoz.

View this post on Instagram

Mondays 😴

A post shared by Hailie Scott (@hailiescott1) on


Hozzászólások