Keresés


Ideiglenesen szabadlábra helyezték 21 Savage-t

Offmedia- 2019.02.12. 21:48
A rapper elhagyhatta a fogdát, de még nem döntöttek a sorsáról.
Egy hétnyi fogva tartás után i
deiglenesen elengedték 21 Savage-t - közölték az ügyvédei. A rappert még a hónap elején vették őrizetbe az amerikai Bevándorlási és Határvédelmi Hivatal emberei, miután kiderült, a rapper több mint 2006 óta illegálisan tartózkodik az országban, és nem is atlantai natív, hanem angol állampolgár.

"21 Savage arra kért, hogy adjam át ezt az üzenetet a rajongóinak és mindenkinek, aki támogatta őt - azt üzeni, hogy habár nem volt jelen az idei Grammy-díjátadón, de lélekben ott volt, és nagyon hálás a sok támogatásnak, érkezzen az bárhonnan is. A rapper most ismét a szeretteivel szeretne lenni és ismét zenéket készíteni, amivel összehozza az embereket" -
olvasható 21 ügyvédeinek, Alex Spiro, Charles H. Kuck, és Dina Lapoltnak a közleményében.


A rapper Post Malone-nal együtt lépett volna fel az idei Grammy-gálán, ahol a "rockstar" című slágert adták volna elő, 21 hiányzása miatt Malone egyedül adta elő a dalt. A rapper mellett több atlantai rapper, köztük a Migos tagok, és Young Thug is kiállt, de Cardi B, valamint JAY-Z is támogatásáról biztosította 21-t, sőt, Hov jogi segítséget is nyújtott neki.

21 Savage kitoloncolásáról egyelőre még nem döntöttek.

(Complex)

Hozzászólások