Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kylie és Tyga együtt buliztak, közben Travis tagadja, hogy hűtlen lett volna

Kylie és Tyga együtt buliztak, közben Travis tagadja, hogy hűtlen lett volna

Offmedia- 2019.10.07. 18:06
Bonyolódik a szerelmi háromszög.
Szinte minden napra jut egy-egy infómorzsa a Tyga--Kylie Jenner--Travis Scott szerelmi háromszögből, mely azóta indult ismét be, hogy Travis és Kylie két évnyi kapcsolat és egy közös gyermek megszületése után szakítottak. A páros állítólag barátként folytatja tovább, kislányuk, Stormi felnevelésében pedig mindketten aktívan kiveszik majd a részüket, egyenlő arányban.


Persze a rajongóik nem törődtek bele, hogy ennyivel szúrják ki a szemüket, hogy "békében elválás", meg "barátok maradunk", mert ez nem elég izgalmas, tehát hamar elő lett rángatva egy összeesküvés elmélet, miszerint Travis a teljes kapcsolat alatt szeretőt tartott.

A Twitterre posztolt "bizonyítékok" szerint a Yungsweetro Insta névvel rendelkező lányt már régóta ismeri Travis, vannak közös képeik, és titokban együtt jártak síelni meg kaszinózni, és ezekről Kylie is tudhatott, mivel többször letiltotta már Instán.A nemrég új dallal jelentkező Travis Insta sztoriban cáfolta a kombinálást. Mint írta, hamisak a híresztelések, hogy megcsalta Kylie-t, és ezek a találgatások mindenkinek csak ártanak.

Eközben Kylie és Tyga úgyahogy ismét egymásra találtak. A Travis-szel való szakítás hírének kikerülése utáni napon Kylie pár korty ital után hajnalban "véletlenül" pont abban a hotelben kötött ki, ahol Tyga is tartózkodott, és habár nem sokkal később közösségi oldalain médiahírverésnek titulálta az egészet, azért a hétvégén mégiscsak sikerült beválasztania egy olyan klubot táncolásra, ahol épp Tyga is ott volt. Hupsz.

Forrás: TMZ

Hozzászólások