Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Kylie Jenner nyérc prém papucsban siratta az ausztrál erdőtüzekben elpusztult állatokat

Kylie Jenner nyérc prém papucsban siratta az ausztrál erdőtüzekben elpusztult állatokat

Offmedia- 2020.01.08. 20:47
Ez már fizikailag fáj.
Az elmúlt napok brutális ausztrál erdőtüzei szinte mindenkit megérintettek. Közösségi oldalaink idővonalát elárasztották az adakozásra buzdító posztok, miközben egyesek kihangsúlyozzák a tragikus pillanatot, és felhívják mások figyelmet arra, hogy a globális felmelegedés egyre csak pusztítóbb lesz, tenni kéne valamit.

A hír még a legvédettebb burokban élő celebekhez is eljutott, Kylie Jenner például egy sor Instagram Story-ban siratta azt a hivatalos adatok szerinti félmilliárd állatot, akik a tomboló tűz miatt vesztek oda. "Több mint fél MILLIÁRD állat halt meg Ausztráliában. Összeszorul a szívem, ha erre gondolok" - posztolta teljesen korrektül, hogy aztán pár poszttal később egy 1100 dolláros Louis Vuitton nyérc prém papucsban pózoljon.


Érthető módon Twitteren azonnal rászálltak a sminkguru álszent viselkedésérre, mire Jenner gyorsan elutalt 1 millió dollárt a tüzek megfékezéséért küzdő és állatmentéssel foglalkozó szervezeteknek, tehát legalább valami jó kisült a képmutató posztokból. 

Kylie Jenner amúgy a számítások szerint egyetlen szponzorált Instagram posztért 1,2 millió dollárt kap.

(Highsnobiety)

Hozzászólások

Érdekes lehet