Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Meek Mill leköpte Tekashi 6ix9ine-t, miután a két rapper majdnem összeverekedett Atlantában

Meek Mill leköpte Tekashi 6ix9ine-t, miután a két rapper majdnem összeverekedett Atlantában

Offmedia- 2021.02.14. 18:08
Tekashi 6ix9ine és Meek Mill belefutottak egymásba szombaton, a találkozás pedig majdnem verekedésbe torkollott, miután szidalmazni kezdték egymást, Meek pedig állítása szerint le is köpte 69-t.

A konfliktusról hamar elkezdett terjedni pár igen instabil videó, melyen a két rapper egymást szidja, miközben mindkettőjüket biztonságiak veszik körül. A vita a videók alapján egy atlantai parkolóban robbant ki, 69 pedig még a bunyóra is készen állt. Az egyik, Tekashi által felvett videón a rapper ironikus módon azzal vádolja meg Meek-et, hogy a rendőrökkel dolgozik együtt. Egy másik videón, mely Meek oldaláról készült, valamikor a konfliktus lezárulta után, az látható és hallható, hogy a Philly rapper 69 biztonsági szolgálatát oltogatja, amiért Tekashinak dolgoznak. "Ti punci biztonságiak, miért hoztátok ide 6ix9ine-t, he? Börtönbe akartatok juttatni engem? Bohóc gecik. Miért hoztátok ide ezt a bohócot?" - kérdezi Meek, miközben a biztik megpróbálják ignorálni az oltásokat.


Meek egy másik videón már távozva a helyszínről azt meséli, hogy leköpte 69-t. "A szövetségiek küldték ide, hogy bajba sodorjon. Leköptem, aztán azonnal visszavonulót fújt, lol, tényleg bevárt engem a klub előtt. Azt hittem álmodok, mi a fasz, majdnem lelőttük az embert lol, azt hitte befenyíthet, miután bevárt engem a parkolóban" - mondta Meek. Meek elmondása szerint tehát nem véletlenül találkoztak, hanem 69 tudatosan várta be és támadta be a rappert, akivel már korábban is beefeltek.

Tekashi eközben Meeket szidta, amiért szerinte beszari volt. "Ne hagyjátok, hogy ezek a rapperek hazudjanak nektek. Csak a biztonságiakkal együtt kemények. Meek Mill a rendőrséggel együtt mászkál. Így lehet leleplezni ezeket a kamu gengsztereket" - mondta a rajongóinak. Egyes feltételezések szerint 69 visszatérhet a korábbi, botrányokkal fűszerezett önpromó taktikájához, elvégre gyanús, hogy pont azután találja be Meeket, hogy két új dalrészletet is felhypeolt. Az Insta posztokat végül mindkét rapper letörölte az oldalairól.

(XXL, TMZ)

Hozzszlsok

rdekes lehet