Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Nem tudja kifizetni az óvadékot R.Kelly, a női rajongói szívesen összedobnák neki a pénzt

Nem tudja kifizetni az óvadékot R.Kelly, a női rajongói szívesen összedobnák neki a pénzt

MTI- 2019.02.25. 18:54
Ők hisznek az ártatlanságában.

Egymillió dolláros óvadék ellenében szabadlábon védekezhet a szexuális zaklatással vádolt Robert Kelly aka R. Kelly R&B énekes. Erről egy chicagói bíró döntött szombaton, miután kihallgatta őt.

R. Kelly ellen tízrendbeli szexuális zaklatásért indítottak eljárást a héten, majd letartóztatták, miután ő ennek hírére bement egy chicagói rendőrkapitányságra. A gyanú szerint Kelly a szexuális zaklatást négy ember - köztük három tizenéves lány - ellen követte el 1998 és 2010 között. Az énekest több év óta vádolták zaklatással feltételezett áldozatai.

A bíró felkavarónak nevezte a kihallgatáson részletesen ismertetett nyomozati anyagot. Végül egymillió dollárban szabta meg a szabadlábon hagyás óvadékát, amelyet a gyanúsított közlése szerint nem tud kifizetni, ezért lehetővé tette neki, hogy kezest vegyen igénybe az ügylethez. R. Kellynek az óvadékösszeg szokásos 10 százalékát, tehát 100 ezer dollárt kell kifizetnie a kezesnek azért, ha nem akar börtönbe vonulni azonnal. A bíró bekérte az énekes útlevelét, és megtiltotta neki, hogy kapcsolatba kerüljön 18 év alatti nőkkel, illetve feltételezett áldozataival és a tanúkkal. A női rajongói közül páran eközben állítólag felajánlották, hogy összeszedik az énekesnek a pénzt az óvadékra.

Hozzászólások

Érdekes lehet