Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Pattanásig feszült a hangulat 6ix9ine és Gervonta Davis bokszoló között egy miami klubban

Pattanásig feszült a hangulat 6ix9ine és Gervonta Davis bokszoló között egy miami klubban

Offmedia- 2020.11.30. 12:31
69 készen állt a bunyóra.
Zaklatott hangulatban telt Tekashi 6ix9ine szombat estéje, melyet egy Miami klubban töltött, pénzt dobálva, és Gervonta Davis bokszolóval keménykedve.

A rapper a barátnőjével és bagázsával együtt ment mulatni a floridai szórakozóhelyre, ahol a könnyűsúlyú világbajnok Davis is jelen volt. Az este egy pontján össze is találkoztak, és hamar feszült hangulat alakult ki kettőjük közt. A helyszínen készített egyik videón látható, hogy 6ix9ine egy köteg pénzzel dob meg valakit, vélhetően Davist, hogy reakciót váltson ki belőle, míg egy másik videón a klub átellenesen részéről üvöltöznek egymásnak. 69 láthatóan ideges volt, és készen állt a konfontációra, de a hangos zenétől nem hallani, hogy mit üvöltözik.


Verekedés végül nem volt, Gervonta Davis Instagram Story-kban reagált a hétvégi történésekre. "SPICLI" - írta ki, egyértelműen 69-ra utalva, majd azzal folytatta, hogy a rapper egyszer meg lesz ütve valaki által.

Érdekes adaléka a sztorinak, hogy 69-t anno azért engedték ki hamarabb a börtönből, mert az ügyvédje szerint bent bármikor elkaphatja a koronavírust, ami életveszélyes lehet számára, mivel asztmás. Most mégis egy tömött klubban bulizik, maszk nélkül.


(Complex)

Hozzszlsok

rdekes lehet