Keresés
  • Főoldal
  • Bulvár
  • Trippie Redd beígérte, hogy leteszi a drogokat, miután meghalt jóbarátja, Juice WRLD

Trippie Redd beígérte, hogy leteszi a drogokat, miután meghalt jóbarátja, Juice WRLD

Offmedia- 2019.12.11. 18:32
A fű azért marad.
Lil Peep halála után rengeteg rapper újraértékelte a drogokkal való kapcsolatát, és most hasonló folyamatok zajlanak le, miután Juice WRLD vasárnap elhunyt, egyelőre úgy tűnikPercocet nevű erős fájdalomcsillapító túladagolásában. A két eset közé nem kell és nem is szabad egyenlőségjelet tenni, pláne mivel Juice halálának körülményei továbbra is homályosak, de az biztos, hogy ilyenkor sok olyan előadó magába néz, aki a két végén égeti a gyertyát nap mint nap. 

Ezen előadók közé tartozik Trippie Redd is, aki kifejezetten közel állt a 21 évesen tragikusan elhunyt Juice-hoz, nem csoda tehát, hogy megérintette a halála. "Nem csináljuk többet és kész. Ha nem fű, akkor nem toljuk. A többes számot a teljes emo szcénára értem. Nincs több drog" - jelentette ki egy hétfői Instagram live során, de később hozzátette, hogy ettől még lehet a zenéiben fog rappelni és énekelni drogokról.


Nem csak Trippie Redd, de Lil Mosey is tisztaságot fogadott, mint Twitteren írta, nem engedi, hogy elvegyék a drogok az életét.


Eközben Juice WRLD halála továbbra is tisztázatlan, de a legutóbbi hírek szerint akkor vehetett be túl sok fájdalomcsillapítót, mikor az FBI emberei átkutatták a magánrepülőjét, erről itt írtunk bővebben.

(Complex)

Hozzászólások

Érdekes lehet