Kövess minket

Aztaa

Burt Reynolds szerint Angelina Jolie tökéletes elnök lenne

Most még nem tudja, hogy kire fog szavazni.

Megosztva

Amerikában egyre élesedik az elnökválasztási kampány. Legnagyobb esélye annak van, hogy Donald Trump és Hillary Clinton vívják meg a végső csatát, de novemberig még nagyon sok minden történhet.

Természetesen a sztárok is kiállnak egyik-másik elnökjelölt mellé, most éppen Burt Reynolds tett érdekes kijelentést.

„Szerintem nem kérdés az, hogy Donald Trump lesz az egyik jelölt. Attól félek azonban, ha őt választják meg elnöknek, nagyon gyorsan kitör valamilyen háború. Ismerem és szeretem is Donaldot, nagyon jó ember, de most úgy viselkedik mint egy seriff, így egyelőre még nem tudom, hogy kire fogok szavazni.” – nyilatkozta a legendás színész.

Azt is megkérdezték tőle, hogy a színész világból kit tart alkalmasnak az elnökjelöltségre. „Szerintem Jon Voight remek elnök lenne! Viszont ha megemlíteném neki ezt az egészet, biztosan dühös lenne, úgyhogy a lányára, Angelina Jolira szavaznék. Nagyon kedvelem, és ő nem fél semmitől, minden elképzelését véghez vinné.” – mondta Reynolds.

Nem tudjuk, hogy Angelina Jolie-nak vannak-e hasonló politikai tervei, de egy szavazót már szerzett magának. Szerintetek kiből lenne jó elnök?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés