Kövess minket

Hiphop

Busta Rhymes már bánja, hogy egy anno egy fellépést választott fia ballagása helyett

Megosztva

Busta Rhymes megosztott egy érzelmes történetet, amelyben a hivatását kellett választania ahelyett, hogy részt vett volna legidősebb fia ballagásán.

A Hot 97 rádió Ebro In The Morning című műsorában pénteken adott interjújában Busta felidézte azt az időszakot, amikor Chris Brownnal közösen adták elő egy díjátadón a 2011-es slágerüket, a „Look At Me Now” című kislemezt Lil Wayne közreműködésével.

Amikor én és Chris Brown előadtuk a ‘Look At Me Now’-t a BET-en, lemaradtam a fiam középiskolai ballagásáról” – magyarázta. „Hazajöttem, és elég mérges volt rám, a Greenhouse pedig még mindig nyitva volt. Csináltam neki egy bulit a Greenhouse-ban, ahol Jim Jones és Ace Hood is fellépett, és én is felléptem. Örült a partinak, de annak még mindig nem örült, hogy kihagytam a ballagását.”

Hozzátette: „Sokáig éltem ezzel a bűntudattal. És nem számított, hogy mennyire akartam bocsánatot kérni, tudtam, hogy ez nem lenne elég„.”

Később az interjúban Busta Rhymes arról beszélt, hogy a gyermekei életének fontos pillanatainak elszalasztása rossz hatással volt rá, de mostanra eljutott oda, hogy „boldog”, mert az életében hozott áldozatok megtérültek.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés