Kövess minket

Hiphop

Csak a szokásos Drake: az új EP-je foglalja be a slágerlista első három helyét

Már ezzel a háromszámos kiadással is rekordot döntött, mi lesz majd, ha az album droppol?!

Megosztva

Március 5-én jelent meg a Scary Hours 2 című Drake EP, amin három szám szerepel: What’s Next, Wants and Needs (Lil Baby-vel), Lemon Pepper Freestyle (Rick Ross-szal). Bár Aubrey nem tudta tartani a korábban beígért januári nagylemez megjelenést, ezzel a droppal kárpótolta a rajongóit és a saját, már amúgy is igen gazdag trófeagyűjteményét.

[vembed youtube=”7EUVJaKJtBY” ]A három szám mindegyike a Billboard kislemez toplista élére ugrott a kiadás után a következő sorrendben: első lett a klippel is támogatott What’s Next, második a Wants and Needs és harmadik a Lemon Pepper Freestyle, pont ahogy az EP-n is elhelyezkednek. Bár a Beatles-nek és Ariana Grandénak már sikerült korábban a top 3 helyet egy időben magáénak tudnia, Drake az első, aki új, debütáló trekkekkel tette meg mindezt, tehát igen, egy újabb rekordot állított fel a rapper.

[vembed youtube=”U6k5dIhB6AM” ]A What’s Next a nyolcadik top 1-es megjelenése, a top 10-es listára debütáló számainak sorát pedig 45-re duzzasztotta. Eközben a januárra ígért Certified Lover Boy albumával még vár a lemez jegyében szívecskét a hajába nyíró rapper, de nagyobb összeggel lehet arra fogadni, hogy a hatodik stúdió albuma is nagyot fog robbanni.

[vembed youtube=”YvkHPdsjQQs” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés