Kövess minket

Hiphop

Curtis: ne engedjétek SENKINEK ,hogy kihasználjon titeket! Majka: Szívesen…

Megosztva

Curtis az Instagram oldalán összegezte a Majkával szakítása után történteket. A rapper szerint mióta szétment a duó, szakmailag és anyagilag is jobban megy neki, és ebből azt a tanulágot szűrte le, hogy nem szabad megelégedni a középszerűséggel.

Egy éve léptem meg életem / karrierem legkomolyabb döntését. Az emberek 99% temetett és kígyót békát kiáltott rám. Azóta az egyik alapembere lettem az RTL KLUB -nak
A saját zenekarommal a CURTIS LIVE-al minden helyszínt megtöltünk.Szakmailag,erkölcsileg es anyagilag is meg vagyok becsülve mindig mindenhol. Jaaa és ezt a posztot is saját házam kertjéből írhatom nektek ahonnan nem sokára elindulhatok az ugyan csak saját autómmal a városba. A lényeg és tanulság annyi, hogy soha ne elégedjetek meg a közepessel es ne engedjétek meg SENKINEK, hogy kihasználjon titeket. Ne engedjétek meg ,hogy megalázzanak és kevesebbnek érezd magad e miatt. Több van bennetek mint azt hinnétek. Maradunk végig !!!
” – posztolta.

A Curtis és Majka dráma 2018-ban kezdődött, mikor Majka egy koncerten engedte el Curtis kezét, arra utalgatva, hogy a rapper drogproblémái miatt már nem megy a közös munka.

Majka szintén a közösségi oldalára posztolt egy választ, melyben kiemeli, hogy Curtis mintha rosszul emlékezne az egész szakításra, hisz kidobták a projektből, nem pedig ő lépett ki.

Attila!! Egészen furcsa hogy még mindig ott tartunk , hogy nekem üzengetsz a közösségi médiában, pedig minden olyan jól alakul elvileg a te életedben. Annyi hazugságot kitermeltél a nyilatkozataidban az elmúlt egy évben arról, hogy kettőnk kapcsolata miért és hogyan ért véget, én mindvégig hallgattam, mert abszolút nem érdekem, hogy a te közönséged csalódjon.
Azt viszont nem lehet, hogy soha nem reagálok semmilyen gátlástalan mondandódra, mert a végén azt hiszik nekünk van félnivalónk. Egy évvel ezelőtt saját magad ismerted el egy posztban, hogy megint beleestél ugyanabba a gödörbe mint előtte. Aztán 15perc múlva külső tanácsra gyorsan javítottad a posztot, de sokan látták az eredetit is. Azt írod , hogy életed legfontosabb döntését hoztad meg egy évvel ezelőtt. Az igazság az , hogy mi hoztuk meg helyetted. Tudatos karrierépítésnek állítod be az egy évvel ezelőtti eseményeket, pedig életed legnagyobb faszságát követted el, amiből aztán jól jöttél ki, mint azóta mindenből.
Egészen elképesztő hogy te azóta kész tényként , sőt (!!) igazságként kezeled a saját hazugságod.

De igazad van.. az idő mindent megold, rendbetesz… Ami viszont talán a legfájóbb nekem, hogy a közös barátaink, és azok az emberek akikkel mindketten kapcsolatban álltunk és állunk, vagy azok akik belülről nézték végig mi történt köztünk, csöndben hallgatnak, és senkinek nem jut eszébe felhívni a figyelmed arra , hogy legalább a tüzet ne csináld ilyen posztokkal. Ehhez azért kell hogy legyen az ember arcán bőr… De megértem őket is mivel tudom, hogy semmi rosszat nem akarnak neked, és mindenki azon volt /van/, hogy rendbe tedd az életed.
Sok sikert hozzá, úgy látom jól alakul … szívesen …”
– írta.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés