Kövess minket

Bulvár

Dan Bilzerian 600 ezer dolláros fogadása

Kikötések nem voltak, így egy kis „csalással” talán nyerhet.

Megosztva

Dan Bilzerian élete csak bulizásból áll. 16 millió követője van az Instagramon, akik napról-napra várják a legújabb posztokat fényűző életéről. Az egyik barátja úgy gondolta, hogy kicsit újra formába hozza a pókerkirályt, így hát fogadást kötött vele.

Dannek nem lesz egyszerű dolga: 270 mérföldet kell letekernie 2 nap alatt. Ez a táv Las Vegas és Los Angeles között húzódik, és ha sikerül teljesítenie, 600 ezer dollár (164 millió forint) üti a markát. A fiatalember nincs éppen nyerő helyzetben, igaz, a haditengerészetnél töltött idő alatt magára pakolt egy kis izmot, de az már régen volt. Mostanában teljesen elhanyagolta az edzést, ám mindig van megoldás. Egyik barátja volt annyira jó fej, hogy megadta a számát Lance Armstrongnak, aki segít majd felkészülni Dannek a túrára.

[instagram]BC7rhBtIDqc[/instagram]

Nem tudjuk ez mennyire jó ötlet, ugyanis a biciklisről kiderült, hogy mind a hét Tour de France győzelmét doppingszereknek köszönheti. Végül is, az nem volt benne a fogadásban, hogy Dan Bilzerian nem használhat semmilyen extra löketet az út során. Szerintetek sikerülni fog neki?

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés