Kövess minket

Hiphop

„De csúnya vagy f****opó kutya” – a hate kommentek ihlették Alee új dalát

Megosztva

A korábbi X-Faktor nyertes rapper, Alee egy igen érdekes módját választotta új dalának promózására. Az előadó még szombaton osztott meg egy posztot, melyben kiválogatta a „kedvenc” neki címzett, gyűlölködő kommenteket.

Van itt homofób beszólás („buziiii”), testszégyenítés („dagadt geci disznó”), és öngyilkosságra unszolás is („dögölj meg te bohóc”), tehát az online bullying teljes spektruma. A poszt alatti kommentek viszont ezúttal kifejezetten támogatóak voltak, sokan arra kérték Alee-t, hogy ne foglalkozzon a negatív hangokkal és zárja ki őket.

A hater kommentekből viszont valahogy kiemelkedett nála a „fasszopó” szó, ezt nagyobbra is vette a grafikán, ma pedig az is kiderült, hogy egy új dal címének szánja azt, mely holnap jelenik meg. A borító elég felkavaró, egy felakasztott személyt ábrázol, így könnyen lehetséges, hogy a trekk általánosságban az only bullyingről fog szólni, nem csak saját magáról.

Alee már az X-Faktor alatt is kapta a savat bizonyos körökből, de az egyik tavalyi interjúban elejtett „nem spórolni kell, hanem többet kell keresni” mondata volt az, ami igazán beindította a hatecunamit, mely úgy tűnik, máig tart.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés