Kövess minket

Stílus

Diéta alatt is tequilázhatsz

Imádjuk az ilyen kutatásokat!

Megosztva

Az amerikai és a brit tudósok sohasem unatkoznak. Minden héten, sőt legtöbbször naponta rukkolnak elő olyan újabb kutatási eredményekkel, amikkel egy picit megváltoztatják a világot. Most a tequila fanatikusoknak szolgálnak jó hírekkel.

Az American Chemical Society nemrégiben az agávéből készült itallal kísérletezett. Nem tudjuk, hogy mi volt a céljuk, de abban biztosak vagyunk, hogy az elért eredménynek a diétázó emberek örülnek a legjobban. Kiderítették ugyanis, hogy a tequila nem emeli meg a vércukorszintet, sőt, ha magas, akkor csökkenti is.

Az agávé növényben található agavins nevezetű cukrok nem emészthetőek. A kísérletet egereken végezték el, két csoportot különítettek el a résztvevők között. Az egyik csapat olyan vizet kapott, amelyben volt egy kis agavins, míg a másikak nem kaptak semmilyen extra adalékot az itatójukba. A kutatók megfigyelésük alapján arra jutottak, hogy azok az egerek, akik agavins-es vizet ittak, sokkal kevésbé voltak éhesek, mint a többi egér.

Azt már eddig is tudtuk, hogy egy kis vodka megengedett a diéta ideje alatt, de most már tequilával is koccinthatunk, ha éppen fogyózunk.

Salud!

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés