Kövess minket

Bulvár

DMX fiatalkori mentora tagadja, hogy ő szoktatta volna rá a crackre a rappert

Megosztva

Forrás: YouTube

DMX már a karrierje elején kivívta magának a tiszteletet, hogy mindig őszintén beszélt a problémáiról, legyen az a családon belüli abúzus, amit gyerekként el kellett viselnie, a mentális betegségei, amikkel küzdeni kényszerült, vagy éppen az egész életét végigkísérő drogfüggősége. Utóbbi miatt többször megjárta a rehabilitációs központokat, volt, hogy saját maga vonult be gyógyulni, de sajnos mégis legyűrték a démonai, a függősége vezetett a halálához.

Túladagolása miatt sokan mutogatnak arra a tavaly novemberben készült interjúra, ahol a rapper összetörve mesélte el, hogy korábbi mentora, Ready Ron miként szoktatta rá, az ő beleegyezése nélkül a crack kokainra. Ready Ron volt az a New York-i rapper, aki mellett DMX beatboxolt a ’80-as évek közepén, így kezdte a hiphopon belüli karrierjét, melyet Ron nagyban pártolt. A kapcsolatnak viszont volt egy árnyoldala is. DMX a tavalyi interjúban sírásközeli állapotban mesélte el, hogy 14 évesen épp egy rablás után számolták a pénzt, mikor Ron átadott neki egy jointot. X beleszívott a cigibe, és totálisan a fejébe szállt a cucc, amiről később kiderült, hogy crack kokainnal volt felütve. “Hogy teheted ezt egy gyerekkel?” – tette fel a kérdést a rapper, miközben a könnyeivel küszködött. “Tudta, hogy felnézek rá, hogy tehetsz ilyet valakivel, aki felnéz rád?” – folytatta. Tekintve, hogy DMX ezután durván függő lett, sokan hibáztatták Ready Ron-t a történtekért, de ő ezidáig nem reagált a vádakra, csak most, hogy DMX elhunyt.

Ron egy videóüzenetet tett közzé, melyben először kifejezi gyászát DMX családja felé, majd megpróbálja a saját nevét tisztázni az ügyben.

[instagram]CNSF0bAJARN[/instagram]


Hogy lehettem 1985-ben 30 éves, míg ő 14 volt, ha csak három év korkülönbség van köztünk?” – tette fel a DMX visszaemlékezésébe belekötő kérdést Ron. „Muszáj emlékeztetnem mindenkit, hogy csak azért mert valaki híres ember, még nem biztos, hogy mindig igazat mond. Nem akarok semmi rosszat mondani X-ről, de a rólam állított hazugságok nem terjedhetnek tovább” – mondta, majd hozzátette, hogy nagyon sok gyűlölködő levelet kap, és várja, hogy valaki tőle is interjút kérjen, hogy elmondhassa a saját oldalát.

[instagram]CNqDqj-l3vM[/instagram]


A Neighborhood Talk újságírója meg is kereste ezután Ront, aki kifejtette, hogy DMX-szel mindketten fiatalok voltak, és igen tényleg drogoztak, de nem csak ő mutatta be a crack kokaint a rappernek, hanem más is. A konkrét vádakra, miszerint DMX tudta nélkül ütötte fel crackkel a jointot, nem reagált. Ron továbbá elmesélte, hogy a BET Ruff Ryders Chronicles című dokumentumfilmjében is szerepelt volna, de kivágták a részét.

DMX rajongói nem igazán örültek Ready Ron nyilatkozatának, Twitteren többen furcsállták, hogy Ron nem a tavalyi interjú után próbálta meg tisztázni a nevét, hanem most, X halála után, mikor a rapper már nyilván nem tud reagálni a szavaira.

(HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés