Kövess minket

Aztaa

Donald Trump a beszéde részeként felhívta a színpadra Lil Pump-ot, de sikerült Lil Pimp-ként bemutatnia

Másodjára már eltalálta a rapper nevét.

Megosztva

Forrás:

A mai amerikai elnökválasztáshoz vezető utolsó hétben mindkét jelölt, Trump és Biden is igyekezett popkultúrális fegyvereket bevetni: Biden Lady Gaga-val próbált extra szavazatokat szerezni, míg Trump Lil Pumppal. Vagyis Lil Pimppel. Nem, inkább mégis Lil Pumppal. A regnáló elnök Michiganben tartott kampányzáró beszédet, amikor is Little Pimp-et, mint nagy szupersztárt mutatta be a közönség mérsékelt tapsa előtt. Miután szemével is megtalálta a Gucci Gang elkövetőjét, felinvitálta a színpadra, igaz, akkor már Little Pump-ként és enyhén elröhögve magát. Míg Pump a színpadhoz ért Trump jó hypemanként hergelte a közönséget, majd megdicsérte Pump Make America Great Again sapkáját.

[twitter]https://twitter.com/atrupar/status/1323507660575170560[/twitter]

Pump megköszönte az elnöknek az eddigi munkáját és megkérte a közönséget, hogy ne szavazzanak Sleepy Joe-ra, így utalva Joe Bidenre. A rapper már korábban is megosztott Trump támogató tartalmat: egy videóban közölte, hogy ha nem választják újra a jelenlegi elnököt, ő lelép Kolumbiába.

[twitter]https://twitter.com/Akademiks/status/1322353291074899969[/twitter]

Ha eddig úgy gondoltad, hogy csak az USA következő négy éve forog kockán a mai elnökválasztáson, tévedtél – könnyen elveszíthetjük a hip-hop egyik prominens alakját is!

(Business Insider)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük