Kövess minket

Aztaa

Drake az argentinok győzelmére fogadott, de így is bukott 1 millió dollárt

Megosztva

Hihetetlenül izgalmas meccsen győzött tegnap este az Argentín csapat Franciaország ellen a világbajnokság döntőjében, és habár Drake is a győztes csapatnak szorkult, végül mégis pénzt bukott a meccsen.

A rapper arra számított, hogy Messiék a rendes játékidő alatt legyőzik a franciákat, és erre 1 millió dollárt is hajlandó volt felrakni. Jóslatát viszont keresztülhúzta Kylian Mbappé, aki a 118. percben egyenlített a csapatának, így a meccset büntetőrúgásokkal kellett lezárni. Drizzy 2,75 millió dollárt húzott volna be, ha bejön a fogadása.

Drake tehát bukta az 1 millió dollárt, de nem igazán kell sajnálni az embert, aki nemrég, szimpla poénból eljegyzési gyűrűkből kirakott gyémánt nyakláncot terveztetett, az exei emlékére. Plusz februárban a Super Bowl-os fogadását például megnyerte, és nyert 1,4 millió dollárt. Azt is érdemes kiemelni, hogy legalább győzött az a csapat, akinek drukkolt, ennek általában az ellentéte szokott történni.

Magyarországon is sokan fogadtak a döntőre, mint az MTI írja, több mint 1,2 milliárd forintot hozott a tippmixen és a tippmixprón fogadóknak az argentin labdarúgó-válogatott vasárnapi világbajnoki sikere. A Szerencsejáték Zrt. hétfői közleményéből kiderül, hogy 1 millió 200 ezer egységnyi fogadás érkezett be, és több mint 1 milliárd 223 millió forint nyeremény került a fogadók zsebébe. A tippelők 42 százaléka találta el – 3,15-ös oddsért -, hogy a rendes játékidő döntetlennel ér véget, 130 ezren gondolták így.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés