Kövess minket

Aztaa

Drake egymillió dollárt tett Gervonta Davis győzelmére, és bejött a tipp

Megosztva

Drake nagyott nyert szombat este, miután 1 millió dollárt tett fel Gervonta „Tank” Davis győzelmére Ryan Garcia ellen.

Mivel Davis a hetedik menetben kiütötte Garciát, Drake 380 ezer dollárt nyert, mint azt az Insta Story-jában megosztotta.

Nem sokkal a Garcia elleni győzelem után, amellyel Davis 29-0-ra növelte rekordját, a könnyűsúlyú címvédőt arról kérdezték, hogy Drake az egyik legnagyobb támogatója.

Mondd meg neki, hogy a felére van szükségem!” viccelődött az ökölvíbó Drake fogadásával kapcsolatban. „Elég király, hogy ilyen emberek hisznek bennem. Ez még keményebbé tett, szóval köszönöm Drake-nek és a többi embernek, akik támogatnak engem. Ez még csak a kezdet számomra, fényes jövő előtt állok, és mindvégig alázatos maradok. Mit is mondhatnék? Ma este ismét megcsináltuk.”

Davis, aki amúgy Chief Keef egyik legismertebb dalára vonult be, a hetedik menetben egy testütéssel fejezte be a Garcia elleni győzelmét, amit az előbbi nem tudott kiheverni.

Egy jó ütéssel kapott el – mondta Garcia. „Nem fogok kifogásokat keresni. Egyszerűen nem tudtam magamhoz térni. Ennyi volt. Ez minden, amit mondhatok. Egy jó testütéssel kapott el. Nem kaptam levegőt. Fel akartam állni, de nem tudtam felállni„.

Drake-től amúgy nem állnak messze a nagy összegű sportfogadások, korábban a foci vb-n is kockáztatott.