Kövess minket

Hiphop

Drake engedély nélkül használta fel Halle Berry fotóját a lemezborítójához, a színésznő kiakadt

Megosztva

Az Oscar-díjas színésznő, Halle Berry azt állítja, megmondta Drake-nek, hogy nem szeretné, ha az ő képét használná fel új SZA-val közös kislemeze, a „Slime You Out” borítójaként. Drake mégis megtette.

A szám pénteken (szeptember 15-én) jelent meg Drake ‘For All the Dogs‘ című, hamarosan megjelenő albumának első kislemezeként, de Drizzy már csütörtök kirakta a hozzá tartozó borítót, amit SZA is megosztott. A cover Berryt ábrázolja, amint a 2012-es Nickelodeon Kids’ Choice Awards-on zöld nyálkával öntik le, mely a gyerekeknek szóló díjátadó tradíciója, de a nyálka szleng a dal szövegében szexuális kontextusban jelenik meg.

Miután megjelent a kislemez a színésznő egy Instagram-posztban reagált, amelyen a következő felirat látható: „Néha neked kell a nagyobb férfinak lenned… még akkor is, ha nő vagy!„. Bár Berry a posztjában nem mondott semmit Drake-ről, a követők utalásként értelmezték a szöveget.

Berry egy követője kérésére kommentben beszélt a helyzetről.

Nem adtam rá engedélyt” – válaszolta. „Ez nem frankó, én többet gondoltam róla!” Majd egy másik kommenttel folytatta, azt írva, hogy „Amikor az emberek, akiket csodálsz, csalódást okoznak, nagyobb embernek kell lenned és tovább kell lépned!„.

Egy másik kommentben Berry azon morfondírozott, hogy mit jelenthet a „nyálka” Drake szótárában. Később szintén kommentben magyarázta, miért volt feldúlt, miután valaki felvetette, hogy a kép a Getty tulajdonában van, és Drake fizethetett a fotószolgálatnak, hogy használhassa a közösségi médiában. „Megkérdezte tőlem, én pedig azt mondtam, hogy NEM, ezért fakadtam ki. Miért kérdezel meg, ha úgyis azt csinálod, amit akarsz?! Ezzel gyakorlatilag szembe köpött. Nem menő, érted?” – írta válaszul Berry.

Drake egyelőre nem reagált az egészre, jelenleg épp turnén van, amiért az album megjelenését is kitolta október 6-ra.

(Billboard)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés