Kövess minket

Hiphop

Drake házában a WC-k használat közben automatikusan 2Pac zenéjét bömböltetik

Megosztva

Drake olyan nagy 2Pac rajongó, hogy Lil Yachty szerint a WC-i automatikusan lejátsszák a „Hit ‘Em Up„-ot, ha valaki használni akarja őket.

Az atlantai rapper egy Kai Cenattal közös livestreamben fedte fel Drizzy életének bizarr részletét, elmesélve, hogy ‘Pac 1996-os diss dala ismétlődően szól Drizzy otthonának számos mosdójában, amikor a vécéülőkét felemeli. Yachty elmondta, hogy az újdonság és a poén varázsa hamar elmúlik, és a néhai rap-ikon kegyetlen sértéseit hallgatni – melyek nagyrészt The Notorious B.I.G.-nek szóltak – valójában elég „idegesítő”.

A házában minden fürdőszobában fűtött WC deszkák vannak. És minden fürdőszobában, amikor odamész a WC-hez, elkezdi játszani a 2Pac ‘Hit ‘Em Up’ című számát. Istenre esküszöm! Minden alkalommal azt mondja: ‘Yeah, you fat muthafucka!’ Annyira idegesítő, amikor szarnod kell, mert állandóan ismétlődik a zene.”

Lil Boat hozzátette, hogy „többször” is szart már Drake házában, de mivel rengeteg fürdőszoba van a kiterjedt villában, még legalább „nyolc vagy kilenc” van, amit még fel kell avatnia.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy Drake imádja Tupac zenéjét, 2022-ben például ő volt a leghallgatottabb előadója Spotify-on. Ami pedig a „Hit ‘Em Up„-ot illeti, Snoop Dogg-nek nemrég lenyilatkozta, hogy sosem szerette a dalt, erről itt írtunk.

(HipHopDX)