Kövess minket

Hiphop

Drake kezdi unni a „visszavonulását”, új zenéket adna ki

Megosztva

Drake nemrég azt állította, hogy szünetet tart a zenélésben, de most úgy tűnik, hogy lehet visszatáncol ettől a döntésétől. A torontói rapper kedd este (február 13-án) a St. Louis-i Enterprise Centerben lépett fel az It’s All a Blur: Big As The What? turnéja keretében, a show alatt pedig azzal poénkodott, hogy visszatér a stúdióba és új anyagot vesz fel.

Tudjátok, azt mondtam, hogy szünetet tartok, meg minden, de máris újra úton vagyok” – mondta a közönségnek. „Nehéz távol maradnom tőletek – tényleg szeretlek titeket. Sosem tudhatjátok, lehet, hogy megunom, és elkezdek új zenét csinálni a turnén, meglátjuk, hova jutok a közeljövőben.”

Drake eredetileg októberben, a For All the Dogs című albumának megjelenése után jelentette be, hogy szünetet tart, mondván, hogy az egészségére akar koncentrálni. Egy hónapra rá aztán mégis megjelent a projekt deluxe kiadása. A rapper J. Cole-lal közös turnéja április közepéig tart, meglátjuk, hogy addig kibírja-e új zenék megjelentetése nélkül. És ha már Drake, alább lehet csekkolni az új klipjét, Sexyy Reddel és SZA-val.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük