Kövess minket

Bulvár

Drake kibérelt egy egész stadiont egy randira az új barátnőjével

Megosztva

Drake nagyon stadionbérlős hangulatban van mostanában. A rapper májusban a 70 ezer férőhelyes SoFi Stadiont foglalta le egy vacsorára, ahol az idei Billboard Music Awardson neki ítélt “évtized előadója” díját ünnepelte barátaival és családjával, most pedig szintén egy stadionban fotózták le az ABC7 csatorna helikopteres munkatársai, ezúttal egy randin.

Drizzy a meghitt Los Angeles-i vacsorára az amúgy 56 ezer férőhelyes Dodger Stadiont választotta, randipartnere pedig a 17 éves gimis kosártehetség, Amari Bailey édesanyja, Johanna Leia volt. A TMZ úgy tudja, hogy a pár már hónapok óta együtt van, a rapper pedig üzleti és egyéb tanácsokkal is ellátja Leia fiát, aki jövőre a Kaliforniai Egyetemen folytatja a tanulmányait.

A randiba mondjuk eléggé bezavart, hogy egy vélhetően elég hangos helikopter körözött felettük, folyamatosan videózva és fotózva őket. Drake többször is ingerülten felnézett a TV-sekre, láthatóan nem örült, hogy megzavarták a meghitt vacsorát. Van abban valami felettébb ironikus, mikor kibérelsz egy egész stadiont, hogy kettesbe lehessél a csajoddal, és még így is találnak rá módot mások, hogy megzavarjanak.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük