Kövess minket

Bulvár

Drake se hitte el, mekkora melltartót dobtak fel neki a színpadra

Megosztva

Kezd elszabadulni a Drake koncerteken való színpadra dobálás. A rapper 21 Savage-dzsel közös turnéján kapott már telefont, cipőket, sapkákat, és több melltartót is, utóbbiból nemrég egy gigászi darabot.

A hatalmas méretű melltartón Drizzy is csak nevetni tudott, ahogy a közönség is, és mint kiderült, nem egy óriás méretű nő a tulajdonos, csak a rapper apja trollkodta meg a fiát. Pár hete ugyanis feldobott egy nő egy melltartót a színpadra, melynek méretén Drake teljesen ledöbbent, bevallva, hogy nem is tudta, hogy a melltartó számozás ilyen magas is lehet. „A fenébe, 36G? Azonnal találjátok meg ezt a nőt!” – mondta a brooklyni koncertjén. A nőt hamar meg is találta az internet és futott egy pár kört a médiában, sőt, még a Playboy is megkereste egy fotózás lehetőségével.

A gigantikus melltartó feldobása nyilván a fenti sztorira való utalás.

Ez lehet a történet vége„- mondta a tömegnek, miközben felemelte a melltartót. „Nem tudom, hogy egyáltalán látni akarom-e, mert a végén elhiszem, hogy léteznek földönkívüliek” – poénkodott a rapper.

Később aztán kiderült, hogy az XXXXXL melltartó csak Drake apjának a trollkodása. A túlméretezett, fodros szegéllyel és virágos részletekkel ellátott pink melltartót a torontói székhelyű tervező, Zoba Martin készítette. A kreatív ezt egy kulisszák mögötti videóban erősítette meg, melyen látható, ahogyan befejezi a hatalmas alsóneműt.

Habár Drake szerint ezzel lezárulhat a melltartógate története, a feldobálások kora biztosan nem zárult le, hisz a legutóbbi koncertjén már valaki boxeralsóval „ajándékozta” meg a rappert és vélhetően további ruhadarabokra is számíthat.

(Complex)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés