Kövess minket

Hiphop

Drake sok terhes nő emojival megerősítette: szeptember 3-án tényleg jön a „Certified Lover Boy”

Megosztva

Egy szokatlan, mégis cseles, kriptikus promó bevetésével a napokban került felfedésre, hogy Drake soron következő, egyben hatodik nagylemeze, a sokat tologatott és halasztott Certified Lover Boy szeptember 3-án végre tényleg megjelenhet.

Ezt most (nagyjából 1 órával ezelőtt) maga az előadó is megerősítette egy abszolút Drake-szagú posztban. A képen a jól ismert „pregnant woman”, azaz „terhes nő”-emoji látható több féle színben, három sorban egy fehér háttéren, a bejegyzés alatt pedig az abszolút konkrét „CERTIFIED LOVER BOY SEPTEMBER 3” felirat szerepel.

A fotón Damien Hirst, a korábban Jay-Z által is körberajongott világhírű angol képzőművész is meg van jelölve, ami arra enged feltételezni, hogy az esetleges borítót ő készíthette/tervezhette. Fontos hozzátenni, hogy Hirst egyik legismertebb munkája a 2007-es absztrakt Flumequine, mely így fest:

A fotó így felfogható amolyan tisztelgésként ésvagy parafrázisként is. Hangsúlyoznánk, hogy egyelőre nem tudni, ez lesz-e a hivatalos borító, és megerősített tracklist sem került ki még, a dátum viszont egészen biztos, és nincs is túl messze.

Drake körül egyébként pörögnek az események: a hiphop világa mintha a Kanye West-50 Cent versenyt élné újra 2021-ben, tekintve, hogy a torontói fenomén és a frissen droppolt Kanye West közti beef újra lángra kapott (közvetetten is), a CLB így méltó versenytársa lehet a nagyot taroló Dondának, hamarosan kiderül, ki is ül a trónon.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés