Kövess minket

Hiphop

Drake torokra megy a válasz diss trekkjében, Kendrick Lamar, Metro Boomin, és Future is a célkeresztben

Megosztva

Nagyon csípős válasz diss trekk került ki Drake-től, igaz (egyelőre) nem hivatalosan.

A rappert az elmúlt hetekben több oldalról is betámadták, először Kendrick Lamar kóstolgatta Future és Metro Boomin első kollab albumán, majd A$AP Rocky ment neki az előbb említett duó második kollab lemezén. Eközben J. Cole, aki szintén Kendrick célkeresztjébe került, először ledobott egy válasz diss-t, majd visszavonta azt és bocsánatot kért. Ezek után úgy tűnt, hogy Drake körül fogy a levegő, egyre kevesebben állnak az ő oldalára a kialakuló „rap háborúban”, a fanjai pedig idegesen várták, hogy végre válaszoljon valamit, már ami nem valamiféle Insta Story-s utalgatás. Hát, ez a válasz végül meg is érkezett, még ha nem is hivatalos formában. Szombaton egy „Push Ups (Drop & Give Me 50)” című diss trekk került ki a netre, mely vélhetően hivatalos formában is megérkezik majd valamikor.

A diss-ben Drake nem kíméli az „ellenfeleit”, Kendrick, Future, Metro Boomin, Rick Ross, The Weeknd és még sokan mások kapnak pofont a sorok által, egy baljós hangulatú beat alatt.

Kendrick Lamart több oldalról is betámadja, viccelődik a magasságával, felhozza, hogy több pop előadóval is volt featje, kigúnyolja, hogy rosszabb kiadói dealben van mint ő, de pofozza azért is, mert szerinte az előző albuma nem volt elég jó és persze a szokásos „gazdagabb és sikeresebb vagyok” szúrkálódás is feljön. Drake végül azt is felfedi, hogy a háttérben már egy ideje fúj egymásra a két fél, csak most jutottak oda, hogy nyilvános platformon zajlik az egész beef.

Kapnak savat azok is, akiknek a lemezein betámádtak Drake-et. Future-t azzal támadja, hogy Drizzy segítségére volt szüksége, hogy listavezető dala / albuma legyen. Metro Bomminnak pedig egy bizonyos körökben vélhetően hamarosan szállóigévé váló – „Metro te meg kussoljál és csak csináljad a beateket” – sorral szúr oda.

Meglepő módon Rick Ross is be lett támadva, Drake nála is felhozza, hogy túl öreg a beefhez (Ross 48 éves), a legsikeresebb számait neki köszönheti kollabok által, valamint, hogy lenyúlta az egyik csaját.

Végül, de nem utolsó sorban Drake J. Cole-hoz is intéz pár sort, elmondva, hogy leszarja, hogy Cole mit gondol, Kendrick diss zenéje akkor is szar volt, valamint, hogy elvágta nála azzal magát, hogy bocsánatot kért, mivel így oldalt választott.

Ami a visszaválaszokat illeti, Rick Ross pár óra alatt ledobott egy diss-t, melyben „fehér srácnak” nevezi Drake-et, aki a feketékkel akar lógni.

The Weeknd pedig csak nevetni tudott és élvezi a kialakult drámát az alábbi Insta Story szerint. Hasonlóan érzünk mi is Abel. Remélhetőleg jön a folytatás.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés