Kövess minket

Bulvár

Ed Sheeran: „Úgy betéptem Snoop Doggal, hogy bevakultam”

Megosztva

Ed Sheeran a saját bőrén tapasztalta meg, hogy milyen ha valaki együtt lóg Snoop Dogggal.

Az énekes Conan O’Brien Needs a Friend podcastjében vendégeskedett, ahol elmesélte, hogy a rapperrel való egyik közös szmokizás annyira keményre sikeredett, hogy a végén már nem látott rendesen.

Sheeran felidézte, hogy feleségével és anyósával együtt részt vett Snoop Dogg egyik melbourne-i koncertjén. Miután a rapper találkozott a családdal – és Sheeran anyósát egy vidám „Mizujs, királynő?” felkiáltással üdvözölte -, rágyújtott egy dzsóra. Snoop bevitte Sheerant a színpad mögé, ahol ő és kísérete egymás után tolták a cigiket.

Annak ellenére, hogy ő maga általában nem szokott tépni, az énekes felidézte, hogy úgy érezte, részt kell vennie a rituáléban, csak hogy elmondhassa, Snoop Dogggal füvezett. „Szívtam egy kicsit, és azt gondoltam: „Nem érzem magam rosszul, ez jó„” – mondta Sheeran. „Aztán még egy kicsit, és még egy kicsit, és még egy kicsit… Ó, Istenem. Emlékszem, csak néztem rá, és azt mondtam: „Most már nem látok semmit!„.

Conan Sheeran történetét egy saját Snoop Dogg-sztorival egészítette ki. A humorista szerint a rapper egyszer fellépett a Late Night with Conan O’Brien című műsorban, és a műsor előtt annyi füvet szívott el az öltözőjében, hogy az beszűrődött a stúdióba, és a közönség is betépett tőle. „A közönség szakadt a röhögéstől” – emlékezett vissza O’Brien.

Bár Snoop valószínűleg minden idők egyik legismertebb füves celebje, Sheeran hozzátette, hogy emlékezete szerint valójában Burna Boy-t látta a legtöbb füvet szívni bárki közül. Alább csekkolható a podcast.

(CoC)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés