Kövess minket

Stílus

Egészséges konyha=egészséges élet

Apró trükkök, hogy megkönnyítsd mindennapjaid.

MegosztvaTélen nem egyszerű fogyni. Hideg van, nem lehet kint futni a szabadban, ráadásul ilyenkor lehet a legjobban bűnözni egy kis forró csokival vagy mézes kaláccsal. Akinek van egy kis akaratereje az tehet az egészségéért és a szép alakjáért ezekben a hónapokban is, csak pár apró trükköt kell megfogadnia.

Minden evésre készen

Ugye voltál már te is úgy, hogy szívesen megettél volna egy sárgarépát vagy egy kivit, de nem volt kedved megpucolni? Gondolkozz előre! Pucolj meg egy csomó zöldséget és gyümölcsöt, vágd őket össze és tedd be a hűtőbe. Ha egy kis nasira vágysz, csak benyúlsz az előkészített dobozkákért, és már eheted is bármelyiket.

A kistányér csodákra képes

A kistányéros módszer nagyon egyszerű. Igazából, ha egy kisebb tányért telepakolsz, az még mindig kevesebb, mintha egy nagyobb tányérra csak úgy rátennél ezt-azt. Kevesebb kalóriát viszel a szervezetedbe, ráadásul megelőzöd a túlevést. Nem kell az álmatlan éjszakák miatt aggódnod.

Főzz több adagot

Ha egyedül élsz, vasárnap készíts több adag levest és főételt magadnak, hogy egész hétre elég legyen. Ezzel megelőzöd azt, hogy elcsábulj akár egy-egy gyorskaja után, és ráadásul azt eszed, amit saját magad főztél, így tudod, hogy mi van benne.

Smoothie zacskók a fagyasztóba

Szeretsz reggelente leborítani egy nagy adag turmixot, de mindig sietsz? Tegyél be a fagyasztóba pár variációt lefagyasztva. Reggel csak annyi a dolgod, hogy felmelegíted, és már fogyaszthatod is. Az egyik legjobb mód az időd megspórolására.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.