Kövess minket

Hiphop

Egy angol tetoválás-eltávolító szalon ingyen vállalja a Kanye West tetkók leradírozását

Megosztva

Egy brit tetoválás-eltávolító stúdió bejelentette, hogy minden vendéget ingyen fogadnak, aki Kanye West tetoválással érkezik. A londoni székhelyű NAAMA akciója egyértelmű reakció a rapper antiszemita botrányára, mely amúgy már ott tart, hogy Ye interjúkban azt állítja, hogy nácinak tartja magát és imádja Hitlert, aki szerinte tök sok jó dolgot tett.

Yeezy come, yeezy go” – hirdeti a szalon Instán, ahol mindenkinek ingyenes ellátást ígérnek, aki Ye nevét, esetleg arcképét varratta magára, de már bánja.

A NAAMA még november közepén posztolta ki az ajánlatát, de azóta nem csak Angliából, de más országokból is érdeklődtek az akció iránt emberek – nyilatkozta Briony Garbett, a stúdió vezetője a CNN-nek.

Eddig összesen három Ye tetoválást lézereztek le, és tíz másik ember foglalt időpontot. Egyikük állítólag online zaklatásnak is ki van téve, mivel Kanye tetkói vannak, ezért is szabadulna tőlük. Egy ilyen procedúra amúgy olyan 2000 fontba, azaz átszámítva közel 960 ezer forintba kerülne a stúdiónál, így nem kis pénzt spórolnak meg azok, akik élnek a lehetőséggel. Utóbbiakból lehet egyre több lesz, hisz Ye nem úgy tűnik, mint aki le akar állni a botrányokkal, nemrég a Twitter fiókját függesztették fel egy időre, mivel Dávid csillagba olvadt horogkeresztet posztolt.

A NAAMA egyébként nem csak a Ye tetoválásokat, de a gyűlöletkeltő jelképek eltávolítását, például a horogkereszt lelézerezését is ingyen vállalja.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés