Kövess minket

Aztaa

Kanye: Szeretem Hitlert, nem kéne állandóan támadni a nácikat

Megosztva

Folytatódik Ye lefelé tartó spirálja, melynek talán elértük a legalját, legalábbis a rapper legutóbbi nyilatkozata alapján erre lehet következtetni. A rapper és producer a napokban megegyezett ex-feleségével a válásuk részleteiről, lenyilatkozta, hogy van egy 50 millió dolláros adótartozása, most pedig élő adásban éltette Hitlert, aki szerinte „csinált jó dolgokat is”, amellett, hogy több millió ember haláláért felelős.

Kanye az elborult összeesküvés-elméleteiről ismert Alex Jones műsorában volt vendég, ahova vitte magával szélsőjobboldali barátját, Nick Fuentest is. Jones a stúdióban Ye védelmére kelt, elmondta, hogy természetesen a gonosz média ferdíti el a dolgokat, pedig emberünk nem Hitler reinkarnációja és nem vall náci nézeteket. Ye viszont nem értett egyet ezzel a kijelentéssel.

Hááát, én jó dolgokat is látok Hitlerben, ahogy a zsidókban is. A zsidók ne mondják meg nekem, hogy csak őket szerethetem, meg a szerződéseiket, meg a pornófilmjeiket, de azt az embert nem, aki országutakat épített és feltalálta a mikrofont, amit zenészként használok. Elegem van, hogy nem mondhatom ki, hogy jó dolgokat is csinált. Minden emberben van valami értékes, Hitlerben különösképpen” – mondta Kanye, miközben az Amerikai história X egyik jelenetét vágták be hozzá. Azt, hogy honnan vette, hogy Hitler találta fel a mikrofont, nem fejtette ki.

Az interjú egy másik pontján Ye azt mondta, hogy a „zsidó bankok” befagyasztották a pénzét, és ő amúgy „szereti a nácikat”. Ezzel még Alex Jones sem tudott egyetérteni, de továbbra is védte a vendégét, hozzátéve, hogy biztos csak az egyenruhájuk tetszik neki ennyire, mire Ye aláhúzta, hogy nem, nem, ő NAAAAGYOOON SOK MIIINDEEENÉÉRT IMÁDJAA HITLERT.

Alex Jones is érezhette, hogy ez a beszélgetés akár őt is kellemetlen helyzetbe hozhatja, ezért kijelentette, hogy ő bizony nem náci, mire Ye gyorsan közbeszólt, hogy „de én igen, én egy náci vagyok„.

Az interjú totális tébolyultságát jelzi, hogy Ye még a reklámszünet előtt is bedobta, hogy „szeretem Hitlert„, miközben Jones bizonygatta a nézőknek, hogy ő viszont nem szereti a nácikat.

Ye Hitler-mániája amúgy nem most kezdődött, október végén megírtuk, hogy egy névtelenséget kérő korábbi üzleti partnere elárulta a CNN-nek, hogy Kanye 2018-ban “Hitler” címmel akarta megjelentetni a 7 számos stúdióalbumát. A rappert végül sikeresen lebeszélték erről az ötletéről, így aztán a “Ye” címet kapta a projekt, mely a bipoláris zavarára utaló borítót kapott.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés