Kövess minket

Aztaa

Egy meztelen nőről ették a sushit Kanye West 46. születésnapján

Megosztva

Kanye West nagyszabású bulival ünnepelte meg a 46. születésnapját, amin ad-hoc klipforgatás és egy asztalként funkcionáló meztelen nő is volt.

Ye szombaton, két nappal a hivatalos születésnapja után, egy privát banzájjal ünnepelte 46. születésnapját Los Angelesben. Az eseményen egy videós, aki az Instagramon miguelc.eth néven ismert, lefilmezte Kanye-t, amint az „Off the Grid” című dalának szövegét rappeli, miközben lánya, North West úgy filmezi apját, mintha egy klipforgatásról lenne szó. A Grammy-díjas művész mellett felesége, Bianca Censori is ott mosolyog. Ye új felesége és lánya elég jó kapcsolatot alakítottak ki, hisz a TMZ leközölt pár fotót, melyen látható volt, hogy kézen fogva sétáltak.

A buliban a japán Nyotaimori nevű gyakorlatnak is hódoltak, ami lényegében azt jelenti, hogy a vendégek egy meztelen nő testéről ettek sushi-t.

Mint a lenti videón látható, a nő mozdulatlanul fekszik egy asztalon, és egy pár magas sarkú cipőt leszámítva szinte teljesen meztelen. Testét finoman elhelyezett szusidarabok díszítik, amelyekből a vendégek csipegethetnek. A szoba gyertyákkal van megvilágítva, a háttérben pedig Ye „Come to Life” című száma szól.

Utólag is boldot szülinapot Ye!

(XXL)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük