Kövess minket

Aztaa

Egy random srác dobott egy Kanye West-et a People’s Choice Awards-on

Minden előzmény nélkül a színpadon termett.

Megosztva


Egy élő díjátadónak mindig meg vannak a maga szépségei. Nem lehet semmit kiszámítani, bármi megtörténhet, bárki elronthatja a szövegét vagy eldobhatja a kapott kis szobrocskáját. Kanye West egyszer már tönkre tett egy ilyen eseményt, most viszont egy ismeretlen srác követte a példáját.

Mindenki emlékszik rá, hogy 2009-ben Taylor Swift kapta a legjobb énekesnőnek járó díjat az MTV Video Music Awards-on. Ekkor Kanye West magából kikelve felrohanta a színpadra, kikapta Taylor kezéből a mikrofont, és elmondta, hogy szerinte Beyoncé-nak kellett volna nyernie. Nem sokkal később bocsánatot kért, és a fiatal énekesnő sem haragudott rá igazán.

Most a történelem megismételte önmagát, ugyanis egy ismeretlen srác hasonló akcióra szánta el magát a People’s Choice Awards-on. Amikor a The Talk szereplői voltak a színpadon, és éppen beszédet tartottak, a srác felugrott a színpadra, majd kikapta Sara Gilbert kezéből a mikrofont, és Kevin Gates rappert éltette „Ki szereti Kevin Gates-et? Ő most készített egy albumot!” – mondta.

A csajok persze nem hagyták magukat és minden erejükkel azon voltak, hogy visszaszerezzék a mikrofont, ami pár perc után sikerült is nekik. Hogy mit meg nem tesznek egyesek egy perc hírnévért.

[vembed youtube=”manUPIk47dk” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés