Kövess minket

Tech

Egy speciális mez segítségével már izzadhatsz is LeBron James kedvenc dalaira…vagy igazából elég csak gugliznod

Ennél jobban nem lehet kimaxolni egy mezt.

Megosztva

Forrás:

LeBron James nevével valószínűleg a legrosszabb dolgokat is el lehet adni Amerikában. Most gondoljuk el, hogy ez pont nem a lomtalanításról behozott karosszék, hanem egy Nike-mez – vagyis még inkább piacképes. Ha ehhez hozzávesszük, hogy a LeBron James nevével fémjelzett Nike-mezhez hozzátartozik egy Apple Music lejátszási lista, amit maga a King rakott össze… Ennél jobban nem lehet kimaxolni egy kosaras mezt.

A Nike még ősszel mutatta be az NBA Connected Jersey-t, amivel azt ígérte a sportszer óriás, hogy temérdek egyedi tartalomhoz juthatsz majd hozzá. Ehhez nem kell mást tenned, mint a telefonodat hozzáérinteni a mezen található Nike logóhoz – de lehet cipővel is ugyanezt – és ennek hatására egy sor funkciót fog kidobni a telód. Ehhez persze először meg kell venned a mezt, ami már önmagában közel 30 ezer forint. Továbbá kell, hogy legyen NikeConnect applikációd a telódra, amit ezután hozzá tudsz érinteni a címkéhez. Miután beléptél az accountodba, kinyílik a lehetőségek tárháza – persze NBA-s korlátok között mozogva. Bepillanthatsz a meccs előtti készülődésekbe, az öltözőbe vagy épp végignézheted, hogy hogyan érkezett meg a kedvenc kosárlabda csapatod az összecsapásra, de összefoglalókat is tudsz nézni. Ha meccsnap van, még inkább ki tudod használni az appot: kapsz egy visszaszámlálót a feldobásig, mutatja a meccs állásának alakulását vagy épp a meccs végeztél a statisztikákat, de azt is, hogy mikor lesz a következő meccs, amit az appodon izgulhatsz végig. Ha ez nem volna elég, összeállítanak neked emlékezetes képeket a meccsről, de még gif-eket is, hogy neked legyen a legmenőbb gif-reakciós csokrod a spanok között. Ezenkívül jegyeket vehetsz a meccsekre, de boostokat is kapsz az NBA2K-ban.

Forrás:

Innentől már nem volt nehéz összekapcsolni a mezt és LeBron Jamest. Kiegészítésül: nemcsak az imént felsorolt extrákat kapod meg, hanem lejátszási listákat is. Remélem már érthető hová tart a gondolatmenet. Megveszed a LeBron nevét viselő mezt és kapsz mellé egy LeBron Jameses Apple Music lejátszási listát – szerencsére, ha nincs Apple Musicod, Spotify-on is elérhető lesz a playlist. Ennél nagyobb sztárral nem igazán hozakodhattak volna elő az NBA berkein belül, evidens volt a választás. The King playlistjét egyébként „Unbreakable”-nek hívják, vagyis „Megtörhetetlennek”. Az egész zenei összeállítás nem túl exkluzív, hiszen minimális Google-zés után simán megtalálhatod az említett listát, amely így fest:

Big Sean & Metro Boomin – Go Legend (feat. Travis Scott)
Offset & Metro Boomin – Ric Flair Drop
Big K.R.I.T – Big Bank (feat. T.I.) 
Chris Brown – High End (feat. Future & Young Thug)
Migos, Nicki Minaj & Cardi B – MotorSport
Gold Link – Crew (Remix) [feat. Gucci Mane, Brent Faiyaz & Shy Glizzy]
SZA – Love Galore (feat. Travis Scott)
Drake– No Long Talk (feat Giggs) 
Meek Mill – Glow Up
2 Chaniz – Big Amount (feat. Drake)
Quality Control & Migos – Too Hotty
Big K.R.I.T – Confetto
Drake – Pound Cake/Paris Morton Music 2 (feat. JAY Z)
The Notorious B.I.G. – Unbelievable
Big Sean & Metro Boomin – Pull Up N Wreck (feat. 21 Savage)
Fabolous & Jadakiss – Soul Food

Forrás:

Jól látható, hogy a Király inkább a new school vonalon mozog jelenleg, de azért Biggie-től is befigyel egy jól ismert klasszikus – mondjuk, hogy lehet SZA és Travis Scott végtelenül nyugodt és chilles számára edzeni vagy felpörögni, rejtély, de talán épp ez a titka Bronnak. Egyelőre csak LeBron playlistjét hozták ki, de hamarosan folytatják és még több NBA szupersztár kedvenc zenéibe pillanthatunk bele.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.