Kövess minket

Hiphop

Egy Tesco-gazdaságos Drake kísért az amerikai klubokban

Megosztva

Az elején oltották, de ma már egyenesen színpadra hívják azt a srácot, aki azzal került be az online diskurzusba, hogy úgy néz ki, mintha Drake kevésbé tehetséges kisöccse lenne.

A Drake hasonmás először egy virális TikTok videóban tűnt fel még szeptember közepén, ahol egy lány, vélhetően poénkodva azon örömködik, hogy összefutott az utcán a torontói rapperrel. A Drizzy doppelgänger nem igazán szólt közbe, csak hagyta, hogy összetévesszék a sztárral.

Egy hónapra rá egy másik kamu Drake tűnt fel, ezúttal egy klubban, ahol nagyba nyomta a fake életet, elvegyülve a tömegben. A neten eközben elkezdték mémekkel osztani emberünket, mint a rapper Tesco-gazdaságos mását.

Kama Drake ezután „turnéra” indult, a lenti képen például egy Miami klubban mutatta meg tökéletesen felnyírt haját és patent borostáját, egy másik buliban pedig azt is elárulta, hogy ő is torontói, kérdés, hogy ez mennyire hihető. Ezen a ponton már annyira nagyba volt, hogy a szórakozóhely felengedte a színpadra is, ahol megkapta a 15 másodperc hírnevet, beszélhetett a közönséghez is.

Végül az alábbi performansszal ért körbe Mr. hasonmás befektetett energiája, hisz Drake dublőrből egy igazi imitátorrá lépett elő, és Drake számokat adott elő egy klubban. Innen már tényleg csak egy lépés, hogy Drake egyik videójában is feltűnjön, vagy esetleg a rapper felhívja maga mellé az egyik fellépésén.

1 Comment

1 Comments

  1. Pingback: Kitiltották Kamu Drake-et Instagramról, amiért a rappernek adta ki magát – Off Media

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés