Kövess minket

Aztaa

Egy TikTok videó a Billboard toplistára repített egy negyven éves zenét, a vidi készítőjét pedig egy zsír új verdával is meglepték

Egy gördeszka, egy dobozos gyümölcslé és egy 70-es évekbeli zene elég volt Doggface-nek, hogy elkészítse az utóbbi idők egyik leghangulatosabb TikTok videóját.

Megosztva

Forrás:

Virális videó lett abból a 420Doggface208 felhasználó által készített videóból, amin egy országúton krúzol gyümölcslevet iszogatva, miközben a háttérben a Fleetwood MacDreams” című száma szól, ezzel zseniális szabadság és könnyedség hangulatot teremtve – a track teljes hosszában hajlandóak lennénk nézni a látszólag tökig laza Doggface-t, ahogy csak simán ezt csinálja. Erről a felvételről van szó:

[vembed youtube=”H7LpEMqMtCw” ]És ez az alatta szóló dal:

[vembed youtube=”Y3ywicffOj4″ ]A TikTokra feltöltött videóból mini-challenge lett és a Fleetwood Mac alapítója, névadója, vezetője és dobosa, Mick Fleetwood is rekreálta a jelenséget:

[instagram]CF8ub0YJH3a[/instagram]
Doggface már valószínűleg a gyorsan jött hírnévtől tekert egy dzsokát, ám itt még nem áll meg a szenzáció: az Ocean Spray nevű gyümölcslé gyártó egy új autóval is meglepte a videót készítő Nathan Apodacát. A pickup hátulját természetesen azért megpakolták a vidiben is látható Ocean Spray áfonyás ízesítésű üdítővel, így ha bármikor hasonló vibe-ra adná a fejét az úriember, lesz ellátmánya.

[instagram]CGBD-7Rplbv[/instagram]
Ha azt hinnénk, hogy ennek a tüneményes sztorinak ez volt a befejezése, akkor tévedünk. Történt ugyanis, hogy nemcsak maga a videó lett virális, hanem soha nem látott lökést adott az 1977-ben kiadott „Dreams” című Fleetwood Mac számnak, amely felkerült a Billboard Global 200 toplistájára is. Ennek még The Weeknd is nagyon örült.

[fbpost]https://www.facebook.com/theweeknd/posts/3542774315746362[/fbpost]
Emellett a zenekar 1977-ben megjelent, 11. stúdió lemeze, a Rumours – amelyen megtalálható a Dreams – szintén fellépett az albumok toplistájára és jelenleg a 27. helyen tanyázik – olyan albumokat maga mögé utasítva, mint a „Wunna” Gunna-tól, az „Eternal Atake” Lil Uzi Verttől vagy a „Detroit 2” Big Seantól.

(Uproxx ; Billboard)


Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés