Kövess minket

Bulvár

Egy tuti állás Kanye West számára

Jó fejek a Pizza Hut dolgozói.

Megosztva

Kanye West nem tud lenyugodni az utóbbi időben. Előbb bejelentette, hogy kiadja az új albumát, majd megjelent a legfrissebb kollekciója, ráadásul saját videojátékot is készít. Az ember azt gondolná, hogy ezekhez azért pénz kell, és a rapper dúskál a dollárokban. Pár napja felkavarta a Twitteren az állóvizet, és magától Mark Zuckenbergtől kért pénzt, hogy törlessze 53 millió dolláros tartozását. A válasz azonban máshonnan érkezett.

Ki ne örülne annak, hogy teljesen váratlanul felajánlanak neki egy állást. A Pizza Hut is így tett, megírta Kanye Westnek, hogy nagyon szívesen látják valamelyik nagy-britanniai éttermükben. A feladat egyszerű lenne: pizza tésztát kellene gyúrnia.

[twitter]https://twitter.com/pizzahutuk/status/699359480404951040[/twitter]

Természetesen még egy kicsit „belerúgtak” a sztárba, ugyanis mostani albumának borítóját készítették el úgy, mintha a rapper önéletrajza lenne. Rengeteg helyesírási hiba van benne, és a tapasztalatai között szerepel az, hogy ő készíti a világ legjobb cipőit és hogy fellépett a 2015-ös Glastonbury fesztiválon, na meg persze, hogy ő az Isten.

Elméletileg már pár napja húzza az igát a Pizza Hutban, szóval várjuk a képet, amint dagassza azt a finom, vékony tésztát.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés