Kövess minket

Film

Elkaszálta az HBO az „Idol” második évadát

Megosztva

Az HBO bejelentette, hogy nem újítják meg egy következő évadra The Weeknd és Sam Levinson közös show-ját, az „Idol„-t – írja a Variety.

„‘Az Idol’ az HBO egyik legprovokatívabb eredeti műsora volt, és örülünk az erős közönségvisszhangnak” – mondta az HBO szóvivője. „Hosszas gondolkodás és mérlegelés után az HBO, valamint az alkotók és a producerek úgy döntöttek, hogy nem folytatják a második évaddal. Hálásak vagyunk az alkotóknak, a színészeknek és a stábnak a hihetetlen munkájukért„.

Az 1. évad – az eredetileg tervezett hat epizódról lerövidített, mindössze öt epizód után – július 2-án ért véget. Az HBO szóvivője által emlegetett „erős közönségvisszhang” viszont inkább volt erősen negatív, mint erősen pozitív, az ‘Idol‘ ugyanis azon ritka rossz sorozatok közé tartozott, melyet nem csak a kritikusok, de a nézők is keményen lehúztak, és a show-t még a The Weeknd legdedikáltabb fanjai sem tudták megmenteni. Az énekes később azzal mentegette magát, hogy csak „rávették” az aljas és szánalmas klubtulajdonos karakterének eljátszására. A sorozat, mely egy popsztár (Lily-Rose Depp) nehézségeit mutatja be a zenei szakmában, eredetileg női perspektívából készült volna el, de a végeredmény nem tetszett The Weeknd-nek és ezért az Eufória készítőjével újraíratta az egészet, beleerőszakolva a show-ba rengeteg (felesleges) szexjelenetet, miközben a saját karakterét is fontosabbá tette a történet szempontjából.

Az első részről írt kritikánkat itt lehet elolvasni.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés