Kövess minket

Aztaa

Eltűnt Instagramról Travis Scott profilja, miután szétszekálták a Batman kosztümjét

Legutóbbi posztja a halloweeni jelmeze volt, amit szénné aláztak a kommentszekcióban.

Megosztva

Forrás:

Travis Scott Instagram acc-ja inaktívvá vált vasárnap, a fanok szomorúan konstatálhatták a “Sorry, this page isn’t available” feliratot. Megindultak a spekulációk, hogy mi okozta a magyarázat nélküli váratlan social media szünetet és a legtöbb ujj egy irányba mutat: a legutolsó feltöltött képére. Ezen La Flame a halloweeni Batman-es szerkójában feszít, mint egy büszke kisgyerek, ám az inkább sötétbarna, mint éjfekete jelmezt nagyon csúnyán bírálni kezdték a kommentek között.

[instagram]CHD8eXVlBmV[/instagram]
Volt, aki inkább Roachman-t/Csótányembert látta felfedezni a kosztümben, mint a denevérembert, és arra gondoltak, hogy emiatt történhetett a hirtelen Instagram-deaktiválás. Több rajongója is védelmezően lépett fel a bully-kkal szemben, mondván, sokan elfelejtik, hogy a celebritások is emberek, emberi érzelmekkel. Mások nem kezelték ennyire kedvesen a szitut és úgy gondolták, talán egy 29 éves felnőttet nem kéne, hogy ennyire érzékenyen érintsen a halloweeni jelmezét célbavevő cyberbully.

A valódi indokot, amiért törölve lett a profil, egyelőre rejtély övezi, könnyen meglehet, hogy semmi köze nincs a csótány-denevér párhuzamhoz és Travis egy előre betervezett közösségi média csendet iktatott be a médiazajos életébe, mindenesetre az időzítés és kivitelezés hányattatott lett.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés