Kövess minket

Stílus

Emberi vérrel felturbózott “Sátán” Nike sneakereket árul Lil Nas X

Megosztva

A napokban jött ki Lil Nas X legújabb, “MONTERO (Call Me By Your Name)” című elborult videója, melyben a zenész többek közt a Sátánnak is ad egy öltáncot. A klip apropójaként Lil Nas X bejelentette, hogy a MSCHF-fel kollaborációban, egyedi készítésű, “Sátáni” Nike Air Max ’97 lépőket kezd el árulni.

A limitált sneakerekből stílusosan 666 darab készült, és mindegyik egyedi számozást kapott. Az ördögi külcsín része a piros-fekete színvilág, a fűzőn lógó pentagram medál, az oldalán látható Lukács 10:18 Biblia passzusra utaló felirat, mely természetesen szintén a Sátánhoz kapcsolódik (Ő pedig ezt mondta nekik: “Láttam a Sátánt villámként leesni az égből), de még a csomagolás is pokoli. A cipő legkülönlegesebb része mégis a sneaker talpánál található buborékba fecskendezett piros folyadék, melybe elvileg egy csepp emberi vért is csepegtettek.

[twitter]https://twitter.com/saint/status/1375532655551389696[/twitter]
A Nike-nak semmi köze a dizájnhoz, a Snopes-nak elárulták, hogy sem a kivitelezésben, sem az értékesítésben nem vettek / vesznek részt, a sneakereket a MSCHF és Lil Nas X közösen vásárolták meg, és alakították át, és ők is értékesítik. A limitált cipőt március 29-től lehet megvásárolni, 1018 dolláros áron.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.