Kövess minket

Film

Eminem pelyhes bajszú tini kokaindílert alakít 50 Cent sorozatában

Megosztva

Utolsó előtti epizódjához érkezik a hétvégén a 50 Cent által egyengetett krimi-dráma sorozat, a BMF, mely a detroiti Black Mafia Family nevű drog és pénzmosó bűnszervezetetről szól.

A sorozat hetedik epizódját rendhagyó módon nem csak vezető producerként, de rendezőként is 50 Cent jegyzi, most pedig a premier előtt posztolt is róla Insta oldalára.

A BMF hetedik epizódja életem legjobb rendezése. Sajnálom, hogy a STARZ ilyen bénán kezelte ezt az egészet. A saját kapcsolataimat is bevetettem, hogy összejöjjön minden, amit ők nem tudtak elintézni. Eminem köszönöm, hogy elvállaltad, szeretlek tesó, tudod, hogy örökké melletted leszek” – írta Fifty, kicsit pikkelve a csatornára, mely a sorozatot vetíti, amiért véletlenül idő előtt kirakták az epizódot a netre, majd pár órával később törölték, javítva a hibát. A rapper egy másik posztban mégjobban beleszállt a csatornába, amiért tönkretették a felépített hype-ot a saját rendezésű epizódjához, mely persze most már a neten kering nem hivatalos formában.

Eminem amúgy a 17 évesen nagymértékű kokainbirtoklásért letartóztatott White Boy Rick-et alakítja a sorozat hetedik epizódjában. White Boy Rick az FBI besúgója volt 14 és 16 éves kora között, 17 évesen 8kg kokainnal bukott le, amiért életfogytiglani börtönre ítélték, az FBI pedig még csak meg sem próbált közbenjárni az ügyében, hiába segítette korábban a hatóságok munkáját. A White Boy Rick nevet a média aggatta rá, a tiniként letartóztatott srác már csak felnőtt korában, 2020 nyarán hagyhatta el a börtönt, idén pedig beperelte az FBI-t, mivel állítása szerint ha fiatalon nem lett volna a szövetségiek beépített embere, később sose került volna kapcsolatba a szervezett bűnözés, és ezáltal a kokainbiznisszel.

A férfi amúgy örült, hogy Eminem játssza őt a sorozatban, egy interjúban arról beszélt, hogy a rapper igazi profi, és bármibe fog azt jól csinálja. „Ő egy ikon, egy legenda, én is a rajongója vagyok, megtiszteltetés, hogy ő alakít engem, hisz ő egy detroiti legenda” – mondta.

(HipHopDX)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés