Kövess minket

Aztaa

Ez a rapper megengedné Drake-nek, hogy lefeküdjön a feleségével, ha a torontói rapper közreműködik az egyik számában

“Miért ne? Amúgy is megdugná ingyen, hacsak ráír Instán” – mondta Trouble.

Megosztva

Forrás:

Lil Duval amerikai humorista és rapper tette fel Twitteren a következő kérdést: “Engednéd, hogy Drake megb*ssza a nejed egy közreműködésért?” A filozofikus felszínt kaparászó kérdésre a válaszolók 69.3%-a a “nem teheti meg”, míg 30.7% a “megcsinálhatja” válaszopciót kattintotta be.

[twitter]https://twitter.com/lilduval/status/1333534740448751618[/twitter]
Bár a kérdés további erkölcsi kérdéseket szül, a 33 éves atlantai Trouble nem csinált belőle nagy problémát: “Miért ne? Ha Instán bekúszik a DM-jébe, úgyis lekúrja ingyen. A puhapöcsűek meg ne is keressenek. Soha nem értitek meg egy utcai n*gger mentalitását.”  Többen kinevették Trouble kijelentését, mire a rapper egy videóban megerősítette, hogy tartja magát az állításához. „Azt hiszitek nem engedném meg neki, hogy kamatyoljon Drizzy-vel egy verzéért? Amikor milliókat fogok keresni a kollabbal?” – érvelt a rapper.

Trouble 2018-ban jelentette meg a debütáló albumát, amihez Mike Will Made It csinálta az alapokat és a lemezen egy Drake-kel közös track is megtalálható. Hogy mit kellett érte tennie, talán jobb nem feszegetni.

[vembed youtube=”HE8SYbMsm0E” ](HipHopDX, HNHH)

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük