Kövess minket

Stílus

Focisták, akik adnak a stílre

Divathuszárok a pályán kívül.

Megosztva

Forrás:

A focisták a pályán a nyújtott teljesítményükkel tudnak leginkább kitűnni, így a stílus és a divat követése megmarad a pályán kívülre. Persze láthatunk szemöldökráncolásra okot adó frizurákat szép számmal, de az igazi stílusérzék a gyepen kívül mutatkozik meg. Szerencsére akadnak olyan játékosok, akik egyszerre tudnak a professzionális karrierjükben és a divat világában is említésre méltót alkotni.

Kezdjük a sort a Liverpool játékosával, Daniel Sturridge-dzsal, aki nemcsak az említett focicsapattal áll szerződésben, hanem a Hugo Bossszal is. Elmondása szerint, mivel a pályán a csapathoz öltözik, kell egy másik része az életének, ahol kimutathatja a divathoz való elkötelezettségét. Pharrell Williams tinédzser kora óta nagy hatással van a stílusára és a magabiztosság nélkül nem tudja elképzelni magát sem a pályán, sem a divat világában. „Ha van olyan cuccod, amit nem hordtál három éve, dobd ki.” Megfogandó tanács.

Forrás:

A következő Jerome Boateng, aki a Bayern München egyik kiválósága. Nem elég, hogy olyan sztárokkal barátkozik, mint Kevin Durant vagy épp Ice Cube, de a GQ magazin őt választotta a legjobban öltözött németnek 2015-ben. Igazi sneakerhead hírében is áll, állítása szerint körülbelül 650 pár cipője van otthon – vagyis az év nagy részében naponta 2 cipőt is hordhat és még mindig nem lesz elég egész évre.

Forrás:

A francia származású, Paul Pogba jelenleg a Manchester United csapatát erősíti – divatban pedig az Adidast. Az Adidasszal közös együttműködésének első éve annyira jól sikerült, hogy érkezik a Football x Paul Pogba Capsule kollekció második szezonja. Pogba amúgy is emlékezeteseket alkot a frizurájával, de öltözködésben is szeret alkotni. A hip-hop/R’n’B vonal nagyban befolyásolja a stílusát, ám öltönyök terén is jókat tud húzni.

Forrás:

Az utóbbi évek egyik legkiválóbb játékosa, Neymar Jr. a pályán kívül is képes elkápráztatni minket. Elég lenne, ha annyit mondanánk, hogy a brazilnak közös cipője van a Jordan branddel. A stoplis cipő annyiban különbözik egy átlagos focicsukától, hogy rajta van a Jordan logó és az ikonikus 23-as szám. A lényegen nem változtat: Neymar és a Jordan brand közös cipővel rendelkezik. Ezenkívül természetesen egy sor saját névvel ellátott ruhája is akad még, de gyakran látogatja a divatheteket is – általában Dani Alvessel -, csakhogy mindig up-to-date maradjon.

Forrás:

Ez a felsorolás nem lenne teljes Cristiano Ronaldo nélkül sem, aki konkrétan olyan, mint az Apple: bármit megcsinálhat, abból simán divat lesz. A CR7 márkából már vannak alsógatyák, farmerek, zoknik. Ugyanakkor maga Ronaldo is kitűnően választja meg az aznapi outfitjét, nem hiába választotta a GQ a legjobban öltözött férfinak 2015-ben. A Sports Illustrated magazin listájára idén is felkerült – igaz „csak” a 11. helyre. Ronaldo egy elég specifikus stílust képvisel, ami sokaknak kicsit túl sok lehet, de ennek ellenére a divathoz való elkötelezettsége megkérdőjelezhetetlen és mindig lesni fogjuk, hogy mit kap ki a gardróbból.

Forrás:

És akkor lássuk azt az embert, aki úttörőnek számít a labdarúgás a divat kapcsolatában: David Beckham. Számos designer márkával dolgozott/dolgozik együtt, saját kollekciók színesítik a palettáját, a frizurájával divatokat teremtett és ölt meg. A paparazzók egyik legkedveltebb célpontja és ki is élvezi ezt a reflektorfényt, hiszen egyfajta platformnak tekinti a pályán kívüli életét: megmutathatja, hogy mennyire meghatározó jelenség a divatvilágában és úgy általában a popkultúrában. Beckhamnek és a H&M-nek közös kollekciója is készült, aminek a kampányfilmjében Kevin Harttal hülyéskedtek. Hiába ért véget a profi labdarúgó karrierje, bebizonyította, hogy azonkívül is képes a köztudatban maradni és újat alkotni. Alább látható, hogyan jutott el a Kevin Federline szintű kínosságtól a mai letisztultabb stílusáig.

[vembed youtube=”7zYvUCJhd5Y” ]

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.