Kövess minket

Hiphop

Frank Ocean inkább lemondta a második hétvégés Coachella fellépését

Megosztva

Frank Ocean nem lép fel a Coachella fesztivál második hétvégéjén – jelentette be az énekes sajtósa egy közleményben. Ocean április 16-án tért vissza hat év után a színpadra a kaliforniai fesztivál egyik főfellépőjeként, de a koncert elég felemásra sikeredett. Sokan találgatták, hogy a második hétvégén, ahol tradicionálisan ugyanazok a fellépők vannak, mit fogy nyújtani Ocean, hát most kiderült, hogy semmit, mert nem lép fel.

Az énekes a héten sok kritikát kapott, amiért lefújta a Coachella fesztiválos élő közvetítését, pedig szinte minden egyes fellépő engedélyezte a streamet YouTube-on, majd ezután 1 órát késett és emiatt hamarabb be is fejezte a fellépését. Többen a performansz minőségével sem voltak megelégedve, Ocean alig kommunikált a közönséggel, és a show második felét remixekkel töltötte fel. Több videó is keringett a neten, ahogy az emberek tömegekben hagyják el csalódottan a nagyszínpad előtti küzdőteret.

Voltak azért védelmezői is Oceannek, például Justin Bieber, aki arról poszolt az Instájára, hogy „le volt nyűgőzve” a koncerttől.

Több teória is keringett, hogy Ocean miért késett olyan sokat a koncertjéről. A hivatalos indoklás szerint az énekes lába sérült meg, és ezért az egész koncepciót át kellett alakítani az utolsó pillanatban. Most erre hivatkozva mondták le a második hétvégés fellépését is.

Miután az első hétvégét megelőző héten a fesztivál területén lábsérülést szenvedett, Frank Ocean nem tudta megtartani a tervezett koncertet, de továbbra is szándékában állt fellépni, és 72 órán belül kényszerűségből átdolgozták a műsort” – mondta az énekes publicistája. Ocean állítólag „két törést és egy ficamot szenvedett el a bal lábában”.

Káosz volt. Van némi szépség a káoszban. Nem ezt akartam megmutatni, de élveztem, hogy ott lehettem, és hamarosan találkozunk” – mondta Frank a koncertjéről.

A Variety azt írja, hogy a Blink-182 váltja Oceant a headlineri pozícióban.A Coachella második hétvégéje április 21-23. között lesz. Bad Bunny és a Blackpink a további headlinerek. A fesztivált élőben lehet követni YouTube-on.

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés