Gasztro
Friss hússal próbál újítani a McDonald’s
1973 óta nem volt erre példa.


A meki tényleg mindent megtesz, hogy lendítsen a problémákkal küzdő bizniszén. A házhozszállítás beindítása, és három burgerük szószainak árusítása mellett most itt az újabb innováció, friss húst raknak a bucik közé. Ez már csak azért is nagy dolog, mivel a cég a franchise kibővítése érdekében 1973 óta csak fagyasztott húsokkal dolgozik. A USA Today információ szerint viszont 325 Dallas környéki étteremben már tesztelték is az új rendszert, igaz egyelőre csak McRoyal-okba raktak nem fagyasztott húspogácsát. A visszajelzések egyértelműen pozitívak voltak, így biztosan folytatódik a kísérlet.
„Ez nem azt jelenti, hogy készen állnánk a váltásra” – mondta el a lapnak a vállalat amerikai vezetője, Chris Kempczinski. Reálisan nézve az új rendszer egy év múlva állhat fel, arról egyelőre nincs hír, hogy Amerikán kívülre is terveznek-e hasonlót.
(Index)
