Kövess minket

Hiphop

Game és Blueface menedzsere tette le a Tupac gyilkosság gyanúsítottjának óvadékát, de a bíró így sem engedte ki

Megosztva

Nem engedik ki a Tupac Shakur gyilkosság egyetlen gyanúsítottját, Keefe D-t miután a bíró megkérdőjelezte a 750 ezer dolláros óvadéka mögött álló indítékokat. Mint kedden írtuk, Shakur 1996-os meggyilkolásának első számú gyanúsítottja, óvadék ellenében szabadlábra helyezhető lett volna, mivel bejelentette, hogy megvan a 750 ezer dolláros óvadék. Sokan csodálkoztak, hogy a férfinek honnan volt ennyi pénze, hát mint kiderült, nem is neki volt, hanem a Game és Blueface menedzserének, Wack 100-nak.

Wack egy Insta posztban tudatta a világgal, hogy ő rakta le Keefe D óvadékát, és még az erről szóló dokumentumot is kiposztolta. A bíró a keddi napon meghallgatta a menedzsert, aki arról tett vallomást, hogy miért akarja, hogy Duane „Keefe D” Davis óvadék ellenében szabadlábra kerüljön, azzal érvelve, hogy a férfi „monumentális fickó” a közösségben.

„Ismerem őt a múltból. Ismerem a fiát. Néhányszor leültünk és beszélgettünk általában személyes dolgokról, amikor a rákbetegséggel küzdött. Személyes dolgokról, zenei dolgokról. Csak normális beszélgetés” – mondta Wack a meghallgatás során. „Mindig is egy monumentális fickó volt a közösségünkben. Én pedig több embert kisegítettem már a közösségünkben, akár temetésre, akár óvadékért.”

A kérdésre, hogy honnan származik a pénz, Wack azt válaszolta, hogy az a vállalkozásából, a 100 Entertainmentből származik. A bíró végül elutasította a óvadékot a motivációval kapcsolatos gyanú miatt. Carli Kierny bíró úgy érezte, hogy Wack csak egy exkluzív interjút akart összehozni Keefe-vel. Válaszul Wack megígérte, hogy az interjúra csak a tárgyalás befejezése után kerül sor, de a bírót nem győzte meg.

Keefe D amúgy nemrég azt állította a bíróságon, hogy a letartóztatása óta kiújult rákkal küzd.

Kattints a kommentekért

Írd le a véleményed

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hirdetés
Hirdetés

Facebook

Hirdetés