Kövess minket

Hiphop

Gunna kipattintotta magát és a visszatérésére készül

Megosztva

Relatíve csendben van Gunna a szabadulása óta, ami nyilván annak köszönhető, hogy tavaly vádalkuval érte el, hogy kiengedjék a börtönből.

A rappert sok kritika érte a szcénában, mivel egyesek Young Thug elárulásaként titulálják azt, hogy bűnösnek vallotta magát a YSL perben, igaz Thugger egyelőre nem ítélte el barátját, miközben Gunna ügyvédje kihangsúlyozta, a rapper vádalkuja egy speciális deal, aminek semmilyen ráhatása nem lesz a YSL per kimenetelére. Akárhogy is legyen, a hatóságokkal való lepaktálás sosem volt üdvözlendő a hiphopban, így eshetett meg, hogy azóta még posztumusz dalokból is kicenzúrázzák Gunna nevét.

Örökre persze nem tűnhet el a rapper, és több jel is arra utal, hogy a visszérésére nem is kell olyan sokat várni. Februárban Akademiks kotyogta el, hogy úgy hallotta, hogy Gunna el akarja hagyni a YSL kiadót, amit ugye az atlantai ügyészség bandaszervezetnek tart, és ha lenne új kiadója már le is dobna egy kész friss albumot. A pletykák akkor arról szóltak, hogy az Atlantic Records lehet Gunna új otthona.

A potenciális igazolásról nem lehetett azóta hallani, de Gunna a napokban egy Instagram kommentben dobta be, hogy „már úton van„, mikor valaki feltette a kérdést, hogy hová tűnhetett a rapper.

Az új potenciális projekthez pedig a lenti kép tanúsága szerint új külcsin is dukál, a sokszor, fogalmazzunk úgy, ducinak titulált Gunna ugyanis láthatóan kigyúrta magát (lapozás a teljes alakos fotóhoz).

Amennyiben bejelentésre kerül Gunna hivatalos visszatérése, be fogunk róla számolni.